Nyaralás a gyönyörű görög Halkidiki-félszigeten, Stavros-on

Töltse jól megérdemelt pihenését a gyönyörű görögországi Halkidiki-félszigeten! Stavros minden korosztály számára kínál valódi kikapcsolódási lehetőséget!
2024-08-16 - 2024-08-25
70 000 Ft,-/fő+350€ EUR,-/fő
7 éjszaka 3*-os szállodában reggelivel (félpanziós lehetőséggel)

Stavros egy apró tengerparti falu a görögországi Halkidiki-félszigeten Tesszaloniki városától mintegy 65 km-re - ékszínkék tengerrel, csodás homokos és apró kavicsos tengerparttal, Kék Zászló díjas strandokkal, mely igazolja a kiváló vízminőséget. Ez az igazi nyári tengerparti célpont minden igényt kielégít, hisz a kellemes pihenés mellett számtalan kikapcsolódási lehetőséget kínál minden korosztály számára. 

 
Napközben számtalan szórakozási és vízi sportolási lehetőség várja a látogatókat. A pezsgő éjszakai életről éttermek, tavernák, bárok, szórakozóhelyek gondoskodnak. Görögország nevezetességeivel fakultatív kirándulások során ismerkedhetnek meg. 
 
 
A Strymonic-öböl partján, Stavros legközelebbi strandjától 30 méterre található 3*-os szálloda úszómedencével és medencebárral várja vendégeit, a közös helyiségekben pedig ingyenes Wi-Fi-hozzáférés biztosított. A szobák légkondicionálóval, TV-vel és hűtőszekrénnyel felszereltek, valamint minden szobához erkély is tartozik, kilátással a medencére vagy a kertre.
 
 
Egyágyas felár: 280€/fő
Félpanziós felár: 105€/fő
 
Fakultatív programok:
 

METEORA kolostorok - 40€/fő

Egész napos autóbuszos kirándulás Görögország egyik legismertebb nevezetességéhez, melynek jelentése: "ég és föld között lebegõ kolostorok". Az odaúton elhaladunk Görögország legmagasabb hegye valamint a 12 ókori görög isten lakóhelye, az Olümposz mellett majd elsõ megállónk az ország legnagyobb ikonfestőműhelyénél tartjuk Kalambakában, ahol megismerkedünk a szerzetesek fõ foglalkozásával az ikonfestészettel. A két látogatható kolostor megtekintéséhez a hölgyeknek hosszú szoknya/nadrág és zárt felsõrész, az uraknak pedig hosszú nadrág a kötelezõ viselet. Hazafelé megállunk a Tempi völgyében a híres Apollón forrásnál, ahol a Szt. Paraszkevi sziklatemploma található.

Hajókirándulás 
Félnapos fürdõzési lehetõség a Stavrostól kb. 15 km-re található lakatlan szigeten, mely során egy könnyû helyben készített BBQ ebédet (grill kishalak és görögsaláta) is elfogyaszthatunk a kapitány jóvoltából. A Kishajó Stavros kikötõjébõl indul reggel és kora délután érkezik vissza.
 
GÖRÖG EST
Egy hangulatos zenés vacsoraest, ahol megismerkedhetnek a görög szokásokkal, megkóstolhatják a híres görög konyha ételeit és elsajátíthatják a görög táncok alaplépéseit. A vacsorát élõ zene és táncbemutató kíséri.
 
Halkidiki Túra (Sithonia) - 25€
Egésznapos strandolás a Chalkidiki-félsziget egyik "lábán" a Sithonian, egy érintetlen, gyönyörû tengerparton, ahol lehetõség van búvárkodásra is.
 
KAVALA-THASSOS - 30€
Egész napos autóbuszos kirándulás Észak-Görögország gyöngyszemébe, Kavalába, melyet épitészetileg a legszebb fekvésû görög városként tartanak számon. Kavalában a mûemlékké nyílvánított óváros és Mihamed Ali emlékmûveit tekintjük meg, majd nyílik egy 1,5 órás szabad program a város szûk utcáinak bebarangolására vagy akár egy hûsítõ reggeli Frappéra. A városnézés után komppal ellátogatunk Észak- Görögorszég legnagyobb szigetére Thassosra, ahol bebarangoljuk a sziget ókori antik település részét mely után félnapos szabad program keretében: strandolás, vásárlási és fakultatív ebédelési lehetõség is nyílik a kedves utasok számára.
 
Szállás: 3*-os szállodában, 2 ágyas elhelyezéssel (igény esetén családi szobában) reggelivel
 
A részvételi díj tartalmazza: az utazást légkondicionált autóbusszal, az útdíjakat, a 7 éjszaka szállást 3*-os szállodában, az ellátást reggelivel, az idegenforgalmi adót. A részvételi díj nem tartalmazza, fakultatív kirándulásokat és a belépőket.
 
Felszállási lehetőség a Nagykanizsa-Balatonkeresztúr-Siófok-Székesfehérvár-Budapest útvonalon. 


BBP biztosítás: 700 -1300,- Ft/fő/nap életkortól függően.

Minimális indulási létszám: 40 fő.

Jelentkezési határidő: 2024. április 30.

Jelentkezés, további információk:

Top Utazási Iroda
8800 Nagykanizsa, Csengery utca 4. fsz. 4.
Tel: +36 30 600 1954
E-mail: info@toputazas.com
https://www.facebook.com/TopUtazasiIroda