„Szeretetvasárnap” Salzkammergutban

Bad Ischl – Traunkirchen – szeretetvasárnap Gmundenben
2023-03-19
18 500 Ft,-/fő

Indulás a kora reggeli órákban. Utazás pihenőkkel az egykori császári üdülővárosba Bad Ischl-be, ahol felfedezzük a város ódon utcáit és épületeit, amelyek különleges élményt nyújtanak az oda látogatóknak minden évszakban. A híres Zauner cukrászdában mennyei desszert különlegességeket vásárolhatunk és megkóstolhatjuk az eredeti „islert” is.

Ezt követően utazás a közeli Ttraunsee-hez. Rövid megállás Traunkirchen pazar barokk kolostortemplománál, séta a varázslatos látványt nyújtó tóparton. Majd a kerámiájáról híres, csodálatos fekvésű kisvárosba, Gmundenbe érkezünk, amely a 19. századtól a turisták kedvenc úti célja. Hangulatát mi is élvezhetjük, végigsétálva a színes utcákon, a Főtéren található Városházáig, amely kerámia harangjairól vált híressé. 

Böjt negyedik vasárnapján Gmunden a szívek városává változik.  „Bármilyen fájdalomra gyógyír egy igazi szeretetszív!” S a fájdalmakat orvoslandó, helyiek, ideérkező látogatók, rokonok, barátok, szerelmesek vásárolnak a pazarul díszített mézeskalács szívekből, és ajándékozzák egymásnak.

Természetesen vásár, koncertek, kerámiafestés és vásár, gyermekprogramok, valamint jó idő esetén sétahajózás is várja a látogatókat.

Hazautazás, érkezés a késő esti órákban.

 

 

A részvételi díj tartalmazza az utazás és csoportkísérő költségét.
A részvételi díj nem tartalmazza a BBP biztosítás árát.
BBP biztosítás: 700,- Ft/fő

Minimális indulási létszám: 40 fő.

 

Jelentkezés, további információk:

Top Utazási Iroda
8800 Nagykanizsa, Csengery utca 4. fsz. 4.
Tel: +36 30 600 1954
E-mail: info@toputazas.com
https://www.facebook.com/TopUtazasiIroda

Lenti: Keszte Katalin
Tel: +36 30 698 7908
Facebook: https://www.facebook.com/katicsa.keszte


 

Utazási irodánk a programváltozás jogát fenntartja. A belépő árak tájékoztató jellegűek.