Horvátország - Adriai nyaralás Rab-szigeten

A horvátországi Rab-sziget vonzereje változatos partszakaszaiban, szebbnél-szebb aranyhomokos, kavicsos és sziklás strandjaiban, valamint patinás fővárosában rejlik. Pihenjen és fedezze fel velünk Rab belvárosának szívéből kiindulva ezt csodálatos szigetet!
2024-07-28 - 2024-08-02
39 000 Ft,-/fő+450€ EUR,-/fő
6 nap/5 éjszaka félpanzióval az Adria egyik gyöngyszemén, Rab-szigeten

A Kvarner-öböl déli részén fekszik Rab szigete, mely sok kulturális látnivalója mellett a homokos tengerpartja tesz vonzóvá. Rab városa ókori eredete ellenére inkább középkori benyomást kelt. A város fölé magasodó 4 románkori harangtorony a sziget jelképe is egyben. A pihenést és aktív turizmust keresők ideális helyszíne. A sziget konyhája tipikusan mediterrán: friss zöldség, könnyű fűszerek, olíva és ha, majd desszertnek kóstolásra ajánljuk a Rab tortát, melynek fő alkotóelemei a mandula, narancs és citrom.

Program:

1. nap

Indulás a kora reggeli órákban, utazás rövid pihenőkkel, majd átkelés komppal Rab-szigetre, majd a Rab város központjában található szállásunk elfoglalása után délután szabadprogram: strandolás a tengerparton vagy a szálloda medencéjében.

2. nap

Reggeli után városnézés, ahol felfedezhetjük Rab város gazdag történelmét és gyönyörködünk a város ódon hangulatában és látnivalóiban. Délután autóbusszal átugrunk a sziget második legnagyobb városába, a tőlünk 10 km-re fekvő Loparba,  ahol egész délután Horvátország egyik legjobb legkiválóbbnak minősített strandján a San Marino beach-en strandolhatunk, mely hatalmas kiterjedése, lassan mélyülő finom homokos partja miatt az ország egyik legkedveltebb fürdőhelye. 

3. nap

Pihenés és strandolás.

4. nap

A negyedik napon egy igazán izgalmas fakultatív kirándulást ajánlunk, mely során 2 órás hajóutat követően – érintve a delfin rezervátum területét is, érkezünk meg Losinj-szigetre. Felkeressük a sziget két hangulatos városkáját, Mali és Veli Losinj-t majd sétálgathatunk, vagy ezúttal is választhatjuk a fürdési lehetőséget a szigetet körülölelő kristálytiszta smaragdzöld tengerben.

Aki nem választja a fakultatív programot, ezen a napon is kiélveszheti Rab város és strandjai, valamint a szálloda nyújtotta lehetőségeket.

5. nap

Pihenés és strandolás.

6. nap

Reggeli után utolsó csobbanás a tengerben, majd hazautazás. Útközben  megtekintjük a tengerpart mellett található Senj várát.
Érkezés a késő esti órákban.

 

Az ár tartalmazza:

Az utazás költségét, kompátkelést, idegenvezetés díját és az 5 éjszaka szállás költségét félpanziós ellátással (reggeli, vacsora).
Elhelyezés 3*-os szállodában, medencével Rab óvárosban. Strand 300 m-re található.

 

A részvételi díj nem tartalmazza a belépők és a BBP biztosítás díját.
Üdülőhelyi és regisztrációs díj 12 éves kor felett: 18 EUR

Fakulatatív hajókirándulás

BBP biztosítás: 700 - 1300,- Ft/fő/nap életkortól függően

Minimális indulási létszám: 40 fő.

 

Jelentkezés, további információk:

Top Utazási Iroda
8800 Nagykanizsa, Csengery utca 4. fsz. 4.
Tel: +36 30 600 1954
E-mail: info@toputazas.com
https://www.facebook.com/TopUtazasiIroda

 

Utazási irodánk a programváltozás jogát fenntartja. A belépő árak tájékoztató jellegűek.